Berangere Maximin Electro punk, Reunion

Bérangère Maximin begon in een academische omgeving met een elektro-training, en heeft geleidelijk een hyper-persoonlijke stijl ontwikkelt. Ze produceert sensuele, hypnotische, zwoele stukken met onmiddellijke impact. 

Bérangère verhuisde van haar geboorte eiland Reunion naar Frankrijk toen ze vijftien was, en studeerde bij de musique concrète componist Denis Dufour.

Ze ging voor haar eigen aanpak, zowel voor studio-opnames als live, waarbij ze veel ervaringen opdeed in de loop van haar samenwerkingen met Fennesz, Rhys Chatham, Richard Pinhas en Fred Frith (met wie ze speelde tijdens verschillende duet concerten).
"Dangerous Orbits" is het vierde album van Bérangère Maxim en haar eerste voor Crammed Discs 'Made To Measure serie.

Alles van Berangere Maximin

Berangere Maximin

Berangere Maximin

Dangerous Orbits

Digifile | 2015
Leverbaar

Bestel € 18,00

Nieuws

Aftrap Wereldwijd tour Stef Bos in Zuid-Afrika

zaterdag, 14 januari 2017

De aftrap van de nieuwe tournee van Stef Bos en band Lees meer

Fré vanaf morgen op tour met Marc Stakenburg en Bo Brocken

dinsdag, 10 januari 2017

Trouble soon be over is een muzikaal theaterprogramma over de oorsprong van de Amerikaanse muziek tegen de achtergrond van raciale ongelijkheid. Meestergitarist Big Bo Brocken en zangeres Frederique Spigt spelen en zingen blues, gospels en rock ‘n‘ roll, terwijl oud radiopresentator Marc... Lees meer

Eric Vaarzon Morel in North Sea Jazz Club

maandag, 9 januari 2017

De wereldberoemde Nederlandse flamencogitarist Eric Vaarzon Morel keert terug naar de North Sea Jazz Club! In april 2016 speelde hij al een keer samen met gitaarlegende Larry Coryell en Martien Oster in de club. Dit keer komt hij in een unieke bezetting: samen met Los Hermanos Martinez (saxofonisten... Lees meer
meer nieuws