Big Jon Atkinson & Bob Corritore Black/Soul/Blues/R&B/Gospel, Verenigde Staten

Big John Atkinson is nog maar zesentwintig maar houdt van de blues van de jaren vijftig.

Hij heeft thuis een eigen studio met opname apparatuur uit de jaren vijftig waar hij zijn platen opneemt. En dat is dus zeker te horen.

 

Hij heeft inmiddels drie albums uitgebracht en langzaam aan ontdekken steeds meer mensen zijn grote muzikale talent. Hij speelt meerdere instrumenten, zingt en speelt vooral gitaar..

 

Bob Corritore is inmiddels alweer zestig en heeft intussen op meer dan vijftig albums mondharmonica gespeeld. Corritore mogen we dan ook een echte veteraan noemen. En misschien is dat ook wel de grote kracht achter dit gezamenlijke laatste album House Party at Big John’s, de veteraan en het jonge talent die elkaar uitdagen om nog beter te spelen. En natuurlijk is geen feestje compleet zonder een aantal gasten. Op dit album spelen maar liefst in totaal elf mensen mee.

 

Naast Big Jon en Bob spelen Danny Michel (gitaar) op dertien nummers mee, Troy Sandow (bas) op elk nummer, Malachi Johnson (drums) op tien nummers mee, Brian Fahey (drums) op vier nummers mee, en tot slot: Marty Dodson (drums) op twee nummers. Daarnaast zijn er nog drie gastzangers.

Alles van Big Jon Atkinson & Bob Corritore

Big Jon Atkinson & Bob Corritore Bestel € 18,00

Nieuws

Aftrap Wereldwijd tour Stef Bos in Zuid-Afrika

zaterdag, 14 januari 2017

De aftrap van de nieuwe tournee van Stef Bos en band Lees meer

Fré vanaf morgen op tour met Marc Stakenburg en Bo Brocken

dinsdag, 10 januari 2017

Trouble soon be over is een muzikaal theaterprogramma over de oorsprong van de Amerikaanse muziek tegen de achtergrond van raciale ongelijkheid. Meestergitarist Big Bo Brocken en zangeres Frederique Spigt spelen en zingen blues, gospels en rock ‘n‘ roll, terwijl oud radiopresentator Marc... Lees meer

Eric Vaarzon Morel in North Sea Jazz Club

maandag, 9 januari 2017

De wereldberoemde Nederlandse flamencogitarist Eric Vaarzon Morel keert terug naar de North Sea Jazz Club! In april 2016 speelde hij al een keer samen met gitaarlegende Larry Coryell en Martien Oster in de club. Dit keer komt hij in een unieke bezetting: samen met Los Hermanos Martinez (saxofonisten... Lees meer
meer nieuws