Big Jon Atkinson & Bob Corritore Black/Soul/Blues/R&B/Gospel, Verenigde Staten

Big John Atkinson is nog maar zesentwintig maar houdt van de blues van de jaren vijftig.

Hij heeft thuis een eigen studio met opname apparatuur uit de jaren vijftig waar hij zijn platen opneemt. En dat is dus zeker te horen.

 

Hij heeft inmiddels drie albums uitgebracht en langzaam aan ontdekken steeds meer mensen zijn grote muzikale talent. Hij speelt meerdere instrumenten, zingt en speelt vooral gitaar..

 

Bob Corritore is inmiddels alweer zestig en heeft intussen op meer dan vijftig albums mondharmonica gespeeld. Corritore mogen we dan ook een echte veteraan noemen. En misschien is dat ook wel de grote kracht achter dit gezamenlijke laatste album House Party at Big John’s, de veteraan en het jonge talent die elkaar uitdagen om nog beter te spelen. En natuurlijk is geen feestje compleet zonder een aantal gasten. Op dit album spelen maar liefst in totaal elf mensen mee.

 

Naast Big Jon en Bob spelen Danny Michel (gitaar) op dertien nummers mee, Troy Sandow (bas) op elk nummer, Malachi Johnson (drums) op tien nummers mee, Brian Fahey (drums) op vier nummers mee, en tot slot: Marty Dodson (drums) op twee nummers. Daarnaast zijn er nog drie gastzangers.

Alles van Big Jon Atkinson & Bob Corritore

Big Jon Atkinson & Bob Corritore Bestel € 18,00

Nieuws

Recensie nieuwe album Kapok

maandag, 5 maart 2018

4 sterren in TROUW! Lees meer

Recensie Kapok-Mirabel

woensdag, 21 februari 2018

Recensie NRC Next Lees meer
meer nieuws