Sheila Conolly & Hetty Sponselee Klassiek, Nederland

Sheila Conolly (sopraan) en Hetty Sponselee (pianiste) begonnen in 2012 samen te werken toen ze Maury Yestons "December Songs" opnamen.

Dit werd niet alleen door de componist zelf, maar ook door 'Luister magazine' (een van de beste muziek magazines in Europa), als 'de beste opname van dit werk tot op deze dag' genoemd.

 

Sheila en Hetty streven ernaar om met grote virtuositeit diepgaande interpretaties van het klassieke Song repertoire te bereiken.

 

Ze nemen in elke stijl en taal op in de Dutz Studio van de gerenommeerde Ge Bijvoet.

Alles van Sheila Conolly & Hetty Sponselee

Nieuws

Aftrap Wereldwijd tour Stef Bos in Zuid-Afrika

zaterdag, 14 januari 2017

De aftrap van de nieuwe tournee van Stef Bos en band Lees meer

Fré vanaf morgen op tour met Marc Stakenburg en Bo Brocken

dinsdag, 10 januari 2017

Trouble soon be over is een muzikaal theaterprogramma over de oorsprong van de Amerikaanse muziek tegen de achtergrond van raciale ongelijkheid. Meestergitarist Big Bo Brocken en zangeres Frederique Spigt spelen en zingen blues, gospels en rock ‘n‘ roll, terwijl oud radiopresentator Marc... Lees meer

Eric Vaarzon Morel in North Sea Jazz Club

maandag, 9 januari 2017

De wereldberoemde Nederlandse flamencogitarist Eric Vaarzon Morel keert terug naar de North Sea Jazz Club! In april 2016 speelde hij al een keer samen met gitaarlegende Larry Coryell en Martien Oster in de club. Dit keer komt hij in een unieke bezetting: samen met Los Hermanos Martinez (saxofonisten... Lees meer
meer nieuws