Home Service Basement Chill - Various Artists Chillout, Duitsland

Zorgvuldig door DJ Red Buddha geselecteerde en gerangschikte tracks voor een relaxte dag op de sofa, terwijl de zon heerlijk door de ramen schijnt. Maar natuurlijk ook tijdens de barbecue te draaien. De muziek is een mix van Pop, Jazz, Ambient, Downbeat en Electronic.

Tweede compilatie CD onder de titel "Home Service". Na het eerste deel „Pool Service - Summer Chill", die de tijd bij het zwembad en aan het strand erg veraangenaamde, maakt „Home Service" het mogelijk om lekker thuis te relaxen.

 

De 14 zorgvuldig door DJ Red Buddha geselecteerde en gerangschikte tracks zijn goed voor een relaxte dag op de sofa, terwijl de zon heerlijk door de ramen schijnt. En natuurlijk ook tijdens een barbecue te draaien. De muziek is een mix van pop, jazz, ambient, downbeat en electronic.

 

Sphere komt met de track „Breathe"; een mooi pop nummer waarmee de CD opent, gevolgd door een jazz-funk nummer van de band Moca. Daarnaast geeft „Balearic Cool Breeze Vol. 1" de compilatie de electronische grooves. House invloeden komen van Decó met de track „Dr. Albert" en Lenny Mac Dowell zorgt voor de chillout sfeer. Don Shiva en Red Buddha staan garant voor de originele etno sound.

 

Op deze CD 3 nog niet eerder uitgebrachte tracks: "St. Etienne" van Bloomfield, „Sambatriste" van de nieuwe band Serendipity en "Crazy Day" van Desney Bailey (aka DJ Jauche).

 

And now simply let the door close, turn on the music and relax. Home, sweet home!

... because, there is no place like home.

Nieuws

Lieven Tavernier bij Taalstraat Frits Spits

vrijdag, 10 november 2017

In zijn nieuwe boek De Standaards van Spits , deel II, is Frits Spits bij de beschrijving van De Fanfare van Honger en Dorst uitgebreid ingegaan op het werk van Lieven Tavernier. Spits vind wat Lieven heeft gemaakt van een adembenemende schoonheid en heeft Tavernier uitgenodigd in zijn radioprogramm... Lees meer

Het gaat goed met Ida de Nijs

maandag, 9 oktober 2017

De zangeres stelde enkele weken geleden haar album "Zandloper" voor. Wel, datzelfde album is vanaf vndaag een week lang cd van de week in het programma “De Lage Landen" op Radio 2. Elke dag van de week zal er een kort interview met Ida zijn over één van de liedjes op de cd en uit... Lees meer

Gelimiteerde kunstwerkjes Spigt

vrijdag, 6 oktober 2017

Het handgesneden en gedrukte drieluik THE ROAD wordt in de Oude Luxor op 3 november uitgereikt aan Sonia Herman Dolz. Zij maakte de film MANS GENOEG met Spigt in de hoofdrol. Een saignant detail is dat de sleeves gedrukt zijn met de olieverf van wijlen kunstenares Dora Dolz. Op 5 november 2017 zal... Lees meer
meer nieuws