Home Service Basement Chill - Various Artists Chillout, Duitsland

Zorgvuldig door DJ Red Buddha geselecteerde en gerangschikte tracks voor een relaxte dag op de sofa, terwijl de zon heerlijk door de ramen schijnt. Maar natuurlijk ook tijdens de barbecue te draaien. De muziek is een mix van Pop, Jazz, Ambient, Downbeat en Electronic.

Tweede compilatie CD onder de titel "Home Service". Na het eerste deel „Pool Service - Summer Chill", die de tijd bij het zwembad en aan het strand erg veraangenaamde, maakt „Home Service" het mogelijk om lekker thuis te relaxen.

 

De 14 zorgvuldig door DJ Red Buddha geselecteerde en gerangschikte tracks zijn goed voor een relaxte dag op de sofa, terwijl de zon heerlijk door de ramen schijnt. En natuurlijk ook tijdens een barbecue te draaien. De muziek is een mix van pop, jazz, ambient, downbeat en electronic.

 

Sphere komt met de track „Breathe"; een mooi pop nummer waarmee de CD opent, gevolgd door een jazz-funk nummer van de band Moca. Daarnaast geeft „Balearic Cool Breeze Vol. 1" de compilatie de electronische grooves. House invloeden komen van Decó met de track „Dr. Albert" en Lenny Mac Dowell zorgt voor de chillout sfeer. Don Shiva en Red Buddha staan garant voor de originele etno sound.

 

Op deze CD 3 nog niet eerder uitgebrachte tracks: "St. Etienne" van Bloomfield, „Sambatriste" van de nieuwe band Serendipity en "Crazy Day" van Desney Bailey (aka DJ Jauche).

 

And now simply let the door close, turn on the music and relax. Home, sweet home!

... because, there is no place like home.

Nieuws

Recensie nieuwe album Kapok

maandag, 5 maart 2018

4 sterren in TROUW! Lees meer

Recensie Kapok-Mirabel

woensdag, 21 februari 2018

Recensie NRC Next Lees meer
meer nieuws