Home Service Basement Chill - Various Artists Chillout, Duitsland

Zorgvuldig door DJ Red Buddha geselecteerde en gerangschikte tracks voor een relaxte dag op de sofa, terwijl de zon heerlijk door de ramen schijnt. Maar natuurlijk ook tijdens de barbecue te draaien. De muziek is een mix van Pop, Jazz, Ambient, Downbeat en Electronic.

Tweede compilatie CD onder de titel "Home Service". Na het eerste deel „Pool Service - Summer Chill", die de tijd bij het zwembad en aan het strand erg veraangenaamde, maakt „Home Service" het mogelijk om lekker thuis te relaxen.

 

De 14 zorgvuldig door DJ Red Buddha geselecteerde en gerangschikte tracks zijn goed voor een relaxte dag op de sofa, terwijl de zon heerlijk door de ramen schijnt. En natuurlijk ook tijdens een barbecue te draaien. De muziek is een mix van pop, jazz, ambient, downbeat en electronic.

 

Sphere komt met de track „Breathe"; een mooi pop nummer waarmee de CD opent, gevolgd door een jazz-funk nummer van de band Moca. Daarnaast geeft „Balearic Cool Breeze Vol. 1" de compilatie de electronische grooves. House invloeden komen van Decó met de track „Dr. Albert" en Lenny Mac Dowell zorgt voor de chillout sfeer. Don Shiva en Red Buddha staan garant voor de originele etno sound.

 

Op deze CD 3 nog niet eerder uitgebrachte tracks: "St. Etienne" van Bloomfield, „Sambatriste" van de nieuwe band Serendipity en "Crazy Day" van Desney Bailey (aka DJ Jauche).

 

And now simply let the door close, turn on the music and relax. Home, sweet home!

... because, there is no place like home.

Nieuws

Lameirinhas op radio en tv

vrijdag, 12 januari 2018

Fernando Lameirinhas heeft een nieuwe CD en theatervoorstelling onder de titel "7". Te zien op radio en tv: Zondag 14 januari 2018 bij Podium Witteman, 18u05 op NPO 2, dinsdag 23 januari gaat bij Volgspot, 20-22u00 op Radio 5 & donderdag 25 januari bij Tijd voor MAX, 17u10 op NPO 1. Lees meer

Big Pete & A.J. Plug op tour met Johan Derksen

maandag, 8 januari 2018

Johan Derksen Keeps The Blues Alive Neemt u mee naar begin jaren zestig Na de succesvolle theatershow Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop, die in meer dan honderd theaters is gespeeld, komt de flamboyante tv-persoonlijkheid met een nieuw programma over zijn passie: de blues. Johan Derksen K... Lees meer

Lieven Tavernier bij Taalstraat Frits Spits

vrijdag, 10 november 2017

In zijn nieuwe boek De Standaards van Spits , deel II, is Frits Spits bij de beschrijving van De Fanfare van Honger en Dorst uitgebreid ingegaan op het werk van Lieven Tavernier. Spits vind wat Lieven heeft gemaakt van een adembenemende schoonheid en heeft Tavernier uitgenodigd in zijn radioprogramm... Lees meer
meer nieuws