Nieuws

Nieuws

Nieuwe plannen Stef Bos

woensdag, 16 augustus 2006

Stef Bos speelt 5/6 oktober 2006 met het Sinfonies Orkest in de indrukwekkende Universiteits aula (cap.1400), die ook vorig jaar 2x uitverkocht was in Pretoria/Zuid-Afrika. Een projekt waarin veel nummers opnieuw gearrangeerd worden voor een grote bezetting. Vorig jaar werd in Z-Afrika een DVD opgenomen, die eigenlijk het muzikale verhaal vertelt van zijn omzwervingen in Zuid-Afrika de afgelopen 10 jaar. Deze DVD zal in oktober in Zuid-Afrika uit gaan komen, voorlopig nog niet in NL.
In NL zal half september eerst een nieuwe dichtbundel onder de titel "JA" verschijnen. Dit nieuwe boek is tot stand gekomen i.s.m. schilder Eric de Bruijn uit Nijmegen. Voor meer info www.stefbos.nl
In januari 2007 gaat Stef met een geheel nieuwe theatervoorstelling onder de titel "STORM" door de lage landen toeren. De voorstelling is een soort overzicht van zijn belangrijkste nummers tot hier toe met 12 man op het podium incl. 6 strijkers en Stef als frontman (zie optredens).
Verder staan er op het in het najaar nieuw te verschijnen album van Frank Boeijen 2 nieuwe nummers die Stef en Frank samen geschreven en gezongen hebben.
alle nieuwsberichten