Nieuws

Nieuws

Nieuw album Avion Travel met liedjes Paolo Conte

dinsdag, 6 februari 2007

Deze nieuwe CD is het resultaat van een artistieke ontmoeting van een jaar lang tussen Avion Travel en maestro Paolo Conte, die ook de hele artistieke supervisie van dit project voor zijn rekening nam. Het beeld gebruikt voor de voorkant en de inlay van de CD Danson Metropoli is gebaseerd op schilderijen van de hand van Paolo Conte!
Avion Travel vertolkt 10 van de meest populaire liedjes van Paolo Conte plus een niet eerder uitgebrachte song: ?Il giudizio di Paride?, die Paolo Conte speciaal voor Avion Travel en hun nieuwe album Danson Metropoli schreef.
Avion Travel laat hiermee het Paolo Conte repertoire in een heel ander licht zien, ongelofelijk ge?nspireerd en gezien vanuit hun eigen, bijzondere muzikale achtergrond .
De bandnaam piccola orchestra Avion Travel is omgedoopt tot Avion Travel en de band bestaat nu uit Fausto Mesolella - gitaren, Peppe Servillo - zang, Mim? Ciaramella - drums en Vittorio Remino ? bas, met als resultaat een nieuwe muzikale balans, simpel en fundamenteel, maar als altijd betoverend.
Speciale gasten bij deze opnames zijn Gianna Nannini and Paolo Conte zelf, die beiden schitteren op track # 5 ?Elisir?
alle nieuwsberichten