Nieuws

Nieuws

nieuwe CD The Rosenberg Trio feat Johnny & Mozes Rosenberg

woensdag, 21 oktober 2015

Het Rosenberg Trio gaat weer op toer en in aanloop naar deze theatertoer zal eind 2015 ook de gelijknamige cd " La Familia" verschijnen. Momenteel wordt in de studio de laatste hand gelegd aan dit nieuwe album.

Zoals de titel al doet vermoeden is het Rosenberg Trio voor deze gelegenheid uitgebreid en stellen Stochelo en zijn neven Nous 'Che & Nonnie dan ook broer Mozes en neef Johnny Rosenberg graag aan u voor. Zij delen allen een grote passie voor gitaarmuziek en zij spelen karaktervolle Sinti-zigeunermuziek in de stijl van hun held en inspiratiebron Django Reinhardt. Stochelo staat bekend om zijn afwisselende en verrassende stijl, zijn creativiteit en de helderheid en precisie van zijn spel. Hij wordt wereldwijd geroemd en is overal een graag geziene gast.

 

Johnny Rosenberg is een gevierd zanger en ritme gitarist die veel bekendheid verwierf door zijn optredens in 'The Voice of Holland' waar hij onder andere met Michael Bublé zong. Als een authentieke 'crooner' is hij de eerste Sinti die zich heeft verdiept in de vocale kant van de jazz en de combinatie van zijn fluwelen stemgeluid en het opzwepende ritme van de gipsy jazz is uniek.

 

Mozes Rosenberg is de jongste broer van Stochelo en een fenomeen op de gitaar. Hij mengt in zijn gitaarspel de gipsy jazz traditie met modernere jazz stijlen en 'creëert' zo een nieuw, verfrissend geluid. Door zijn soepele techniek kent zijn virtuositeit geen grenzen.

 

Vanzelfsprekend kunt u bij de theaterconcerten die gepland staan voor het theaterseizoen 2015-2016 ook genieten van de speciale arrangementen die zij maakten voor deze CD!

Meer over The Rosenberg Trio

Meer nieuws over The Rosenberg Trio
16-11-2015 nieuwe CD The Rosenberg Trio feat Johnny & Mozes Rosenberg
alle nieuwsberichten