METZ Hip Hop, Nederland

METZ heeft meer dan 10 jaar ervaring als jongerenbegeleider en maatschappelijk werker. Door zijn baan als jongerenwerker bij de eerste officiële stuntschool van Nederland is de hit "Wielen in de Lucht" geboren en heeft hij samen met jongeren stunts uitgevoerd voor meerdere tv producties waaronder New Kids (serie). Ook heeft METZ met de kids van de stuntschool de speelfilm "Cash" gemaakt. Metz was verantwoordelijk voor de productie en de montage van de film. De film "Cash" is destijds genomineerd geweest bij het Cannes Filmfestival. Als jongerenwerker houdt hij zich ook bezig met het geven van workshops. Zijn liefde voor muziek deelt hij dan ook graag met hen. Zijn doel is jongeren ervan bewust te maken, dat wanneer je echt gelooft in je dromen dat je die dan ook werkelijkheid kunt maken.

Nederland is klaar voor deze veelzijdige en gedreven aanpakker die je met zijn unieke, rauwe stem meeneemt in zijn wereld: METZ. Dit Utrechtse boegbeeld is één van de meest onderschatte artiesten van Nederland, en hij is klaar om ons kleine kikkerlandje te veroveren. Hij scoorde op clipzender The BOX met regelmaat hits, zo stonden "Wielen In De Lucht" en "Bounce Mee" weken lang op de nummer 1 positie. Live heeft Metz op de planken gestaan van o.a. Tivoli, Paradiso, Waterfront, 013 en Bitterzoet, om maar een paar van de vele zalen op te noemen waar hij zijn skills heeft mogen vertonen.

Als frontman van zijn rapformatie 3D heeft Metz in de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in het Nederlandse hiphop circuit.

2011 brengt de release van zijn eerste solo album getiteld MAXIMUS DE BURGEMEESTER.

Alles van METZ

METZ

METZ

Maximus de Burgemeester

CD | 2011
Leverbaar

Bestel € 20,00

Nieuws

Recensie nieuwe album Kapok

maandag, 5 maart 2018

4 sterren in TROUW! Lees meer

Recensie Kapok-Mirabel

woensdag, 21 februari 2018

Recensie NRC Next Lees meer
meer nieuws