METZ Hip Hop, Nederland

METZ heeft meer dan 10 jaar ervaring als jongerenbegeleider en maatschappelijk werker. Door zijn baan als jongerenwerker bij de eerste officiële stuntschool van Nederland is de hit "Wielen in de Lucht" geboren en heeft hij samen met jongeren stunts uitgevoerd voor meerdere tv producties waaronder New Kids (serie). Ook heeft METZ met de kids van de stuntschool de speelfilm "Cash" gemaakt. Metz was verantwoordelijk voor de productie en de montage van de film. De film "Cash" is destijds genomineerd geweest bij het Cannes Filmfestival. Als jongerenwerker houdt hij zich ook bezig met het geven van workshops. Zijn liefde voor muziek deelt hij dan ook graag met hen. Zijn doel is jongeren ervan bewust te maken, dat wanneer je echt gelooft in je dromen dat je die dan ook werkelijkheid kunt maken.

Nederland is klaar voor deze veelzijdige en gedreven aanpakker die je met zijn unieke, rauwe stem meeneemt in zijn wereld: METZ. Dit Utrechtse boegbeeld is één van de meest onderschatte artiesten van Nederland, en hij is klaar om ons kleine kikkerlandje te veroveren. Hij scoorde op clipzender The BOX met regelmaat hits, zo stonden "Wielen In De Lucht" en "Bounce Mee" weken lang op de nummer 1 positie. Live heeft Metz op de planken gestaan van o.a. Tivoli, Paradiso, Waterfront, 013 en Bitterzoet, om maar een paar van de vele zalen op te noemen waar hij zijn skills heeft mogen vertonen.

Als frontman van zijn rapformatie 3D heeft Metz in de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in het Nederlandse hiphop circuit.

2011 brengt de release van zijn eerste solo album getiteld MAXIMUS DE BURGEMEESTER.

Alles van METZ

METZ

METZ

Maximus de Burgemeester

CD | 2011
Leverbaar

Bestel € 20,00

Nieuws

Aftrap Wereldwijd tour Stef Bos in Zuid-Afrika

zaterdag, 14 januari 2017

De aftrap van de nieuwe tournee van Stef Bos en band Lees meer

Fré vanaf morgen op tour met Marc Stakenburg en Bo Brocken

dinsdag, 10 januari 2017

Trouble soon be over is een muzikaal theaterprogramma over de oorsprong van de Amerikaanse muziek tegen de achtergrond van raciale ongelijkheid. Meestergitarist Big Bo Brocken en zangeres Frederique Spigt spelen en zingen blues, gospels en rock ‘n‘ roll, terwijl oud radiopresentator Marc... Lees meer

Eric Vaarzon Morel in North Sea Jazz Club

maandag, 9 januari 2017

De wereldberoemde Nederlandse flamencogitarist Eric Vaarzon Morel keert terug naar de North Sea Jazz Club! In april 2016 speelde hij al een keer samen met gitaarlegende Larry Coryell en Martien Oster in de club. Dit keer komt hij in een unieke bezetting: samen met Los Hermanos Martinez (saxofonisten... Lees meer
meer nieuws