The Cosmic Carnival Pop, Nederland

De Rotterdamse rock & roll band The Cosmic Carnival laat zich niet in een hokje drukken. Invloeden uit alle windstreken, en vooral die uit de zestiger jaren, worden zorgvuldig en met veel gevoel samengesmolten tot een nieuw geheel. Dampende gitaar- en orgelsolo's, afgewisseld met prachtige samenzang; het grooved, het swingt en het rockt!

Eind 2009 won The Cosmic Carnival de Grote Prijs van Nederland, en mede door de gewonnen aandacht kiest de band ervoor om haar gezicht te laten zien waar het maar kan. Geheel op eigen kracht werden er meer dan zeventig shows geboekt in 2010! The Cosmic Carnival doet onder andere een tour langs huiskamers door het hele land, speelt in clubs als Paradiso en De Melkweg en is met 21 optredens de meest geboekte Popronde band aller tijden. Ook een optreden in Casablanca wordt door de lokale bevolking zeer goed ontvangen. 

Alles van The Cosmic Carnival

Afbeeldingen en video's van The Cosmic Carnival

Nieuws over The Cosmic Carnival

The Cosmic Carnival wint GBOB

donderdag, 4 juli 2013

The Cosmic Carnival heeft de finale van GBOB (Global Battle of the Bands) The Netherlands gewonnen. De jury roemde de band vanwege hun internationale potentie en indrukwekkende niveau. Ze speelden daarom afgelopen zondag 30 juni op Parkpop. Daarnaast vertegenwoordigt de band Nederland tijdens de int... Lees meer
meer nieuws