Van Hagen & De Marez Oyens Tango, Nederland

Trek een lijn tussen Astor Piazzolla en Kruder & Dorfmeister. Ergens halverwege word je verrast door Finalmente. Dit album van het Amsterdamse producers-duo ‘van Hagen & de Marez Oyens’, doet denken aan Gotan Project en Bajofondo, maar heeft toch een herkenbaar eigen geluid. Finalmente is de eerste Nederlandse neo-tango cd.

Hans van Hagen componeerde leaders voor de VARA, VPRO en EO, werkte als arrangeur met Stephen Emmer voor de KRO en NCRV huisstijl, componeerde voor de opening- en sluitingsceremonie van de gay games in de Amsterdam Arena en de opening van het stadion van Sporting Lissabon (Portugal). Hij maakte muziek bij modeshows voor de Rietveld Academie, Diesel (met Joost van bellen) en Victor & Rolf (met Eddie de Clercq). Hans componeerde en produceerde ook voor artiesten als Richenel, Syusi & Lilli en Tink records. 

Ferdinand de Marez Oyens speelde als percussionist in een jazz- en coverband, maar al snel verruilde hij de conga’s voor keyboards en computers. Hij maakte house en lounge tracks en begon eind jaren 90 samen te werken met Hans. Hij is tangodanser en vooral ook tango-dj. Hij draait door heel Nederland, niet alleen in traditionele salons maar ook moderne, waar naast oude Argentijnse tango’s ook neo-tango aan bod komt. Verschillende nummers van Finalmente zijn zo op de dansvloer al goede bekenden.

Alles van Van Hagen & De Marez Oyens

Van Hagen & De Marez Oyens Bestel € 14,00

Nieuws

Aftrap Wereldwijd tour Stef Bos in Zuid-Afrika

zaterdag, 14 januari 2017

De aftrap van de nieuwe tournee van Stef Bos en band Lees meer

Fré vanaf morgen op tour met Marc Stakenburg en Bo Brocken

dinsdag, 10 januari 2017

Trouble soon be over is een muzikaal theaterprogramma over de oorsprong van de Amerikaanse muziek tegen de achtergrond van raciale ongelijkheid. Meestergitarist Big Bo Brocken en zangeres Frederique Spigt spelen en zingen blues, gospels en rock ‘n‘ roll, terwijl oud radiopresentator Marc... Lees meer

Eric Vaarzon Morel in North Sea Jazz Club

maandag, 9 januari 2017

De wereldberoemde Nederlandse flamencogitarist Eric Vaarzon Morel keert terug naar de North Sea Jazz Club! In april 2016 speelde hij al een keer samen met gitaarlegende Larry Coryell en Martien Oster in de club. Dit keer komt hij in een unieke bezetting: samen met Los Hermanos Martinez (saxofonisten... Lees meer
meer nieuws