Vincent Houdijk & His Vinnie Vibes Jazz, Nederland

Vincent Houdijk volgde een opleiding tot slagwerker aan het Conservatorium in Tilburg en specialiseerde zich vervolgens in jazzvibrafoon aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Daarna studeer hij bij de legendarische jazz-vibrafonisten Frits Landesbergen (Den Haag) en Mike Mainieri (New York), die een internationale reputatie genieten. Als slagwerker/vibrafonist heeft Vincent Houdijk gewerkt met ondermeer Wouter Hamel, Kyteman, Mathilde Santing, Eric Vloeimans, Bart Wirtz, Trijntje Oosterhuis en Guus Meeuwis. 

Vincent Houdijk volgde een opleiding tot slagwerker aan het Conservatorium in Tilburg en specialiseerde zich vervolgens in jazzvibrafoon aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Daarna studeer hij bij de legendarische jazz-vibrafonisten Frits Landesbergen (Den Haag) en Mike Mainieri (New York), die een internationale reputatie genieten. Als slagwerker/vibrafonist heeft Vincent Houdijk gewerkt met ondermeer Wouter Hamel, Kyteman, Mathilde Santing, Eric Vloeimans, Bart Wirtz, Trijntje Oosterhuis en Guus Meeuwis. 

Alles van Vincent Houdijk & His Vinnie Vibes

Vincent Houdijk & His Vinnie Vibes Bestel € 18,00

Afbeeldingen en video's van Vincent Houdijk & His Vinnie Vibes

Nieuws over Vincent Houdijk & His Vinnie Vibes

Vincent Houdijk overdondert overvol Paradox

zondag, 24 februari 2013

Vincent Houdijk & zijn Vinnie Vibes presenteerden op 24 februari 2013 hun nieuwe album '15' in de Paradox in Tilburg. Lees er meer over in de live recensie op jazzenzo.nl Lees meer
meer nieuws