Juana Molina Argentijns, Argentinië

De Argentijnse Juana Molina, in eigen land zowel een bekende televisiepersoonlijkheid als comédienne, groeide op in een muzikale omgeving. Al op haar vijfde kreeg ze gitaarles van haar vader.

Haar akoestische ‘folktronica’ is een bijzonder organisch geheel met verrassende elektronische elementen. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en zingt haar liedjes in het Spaans. Haar muziek wordt vaak omschreven als dromerig, hallucinerend, betoverend, avontuurlijk en verleidelijk. Ze wordt gezien als een van de meest originele en visionaire artiesten van dit moment, de vergelijking met een Brian Wilson of Kevin Shields is al meerdere malen getrokken in kranten als the New York Times.

 

Juana Molina werkte eerder samen met grote namen als Vashti Bunyan en Vetiver, en tourde zelfs met David Byrne en Feist! Ze deed onlangs ook mee met het ‘Congotronics vs Rockers’ project.

Alles van Juana Molina

Juana Molina

Juana Molina

Halo

CD | 2017
Leverbaar

Bestel € 19,00
Juana Molina

Juana Molina

Wed 21

CD | 2013
Leverbaar

Bestel € 19,00

Nieuws

Aftrap Wereldwijd tour Stef Bos in Zuid-Afrika

zaterdag, 14 januari 2017

De aftrap van de nieuwe tournee van Stef Bos en band Lees meer

Fré vanaf morgen op tour met Marc Stakenburg en Bo Brocken

dinsdag, 10 januari 2017

Trouble soon be over is een muzikaal theaterprogramma over de oorsprong van de Amerikaanse muziek tegen de achtergrond van raciale ongelijkheid. Meestergitarist Big Bo Brocken en zangeres Frederique Spigt spelen en zingen blues, gospels en rock ‘n‘ roll, terwijl oud radiopresentator Marc... Lees meer

Eric Vaarzon Morel in North Sea Jazz Club

maandag, 9 januari 2017

De wereldberoemde Nederlandse flamencogitarist Eric Vaarzon Morel keert terug naar de North Sea Jazz Club! In april 2016 speelde hij al een keer samen met gitaarlegende Larry Coryell en Martien Oster in de club. Dit keer komt hij in een unieke bezetting: samen met Los Hermanos Martinez (saxofonisten... Lees meer
meer nieuws