Julie Scott Pop, Nederland

Julie Scott houdt zich bezig met alles dat te maken heeft met muziek, inspiratie en de connectie tussen mensen in de breedste zin des woords. Als zangeres, vocal coach, creative advisor en inspirator.

Ze is geboren in Schotland en naar Nederland gekomen toen ze 4 jaar was. Als ze Engels praat is dit nog steeds met een zwaar Schots accent en ook is ze niet vies van een goed glas whisky, maar aan remigreren denk ze niet, want ze woont met ontzettend veel plezier in Den Haag…vanwege de zee, de humor, fijne mensen, cultuur en het vele groen.

 

Ze maak graag lange reizen met haar grote liefde Peek, liefst in een verrot busje die een beetje muf ruikt en niet al te groot is. Op die manier vallen ze minder op en voelen ze zich niet zo`n toerist.

 

Ze houdt van sporten en yoga, al moet ze zichzelf soms liefdevol trappen om weer aan de bak te gaan. Ze is bevlogen en gepassioneerd wat hier en daar een vleugje grilligheid met zich mee kan brengen…

 

Er zijn boeken en films die haar leven hebben veranderd, muziek die haar wereld deed stilstaan…leraren die haar wezen op de pracht en waanzin van deze aardkloot, waarvoor ze ze eeuwig dank is.

Alles van Julie Scott

Julie Scott

Julie Scott

Dearydeary

CD digi | 2015
Leverbaar

Bestel € 19,00

Nieuws

Recensie nieuwe album Kapok

maandag, 5 maart 2018

4 sterren in TROUW! Lees meer

Recensie Kapok-Mirabel

woensdag, 21 februari 2018

Recensie NRC Next Lees meer
meer nieuws