The Mulligan Brothers Americana / Roots, Verenigde Staten

De Mulligan Brothers zijn niet echt broers, maar ze kwalificeren zich wel als 'mulligans'. Het woord, populair onder golfers, verwijst naar een extra kans na een slechte slag.

De uit Mobile, Alabama afkomstige americana, alt country, folk en blues bandleden, die allemaal eerder in andere groepen speelden, maken nu de muziek die ze altijd al hadden willen maken. Muziek, waarin de hitte en de vochtigheid van de Golf van Mexico te horen is.

 

De muziek uit het Alabama van de 21e eeuw is in beweging met artiesten als Jason Isbell, The Alabama Shakes enz. . Artiesten die een paar jaar geleden schattige blog-bands waren zijn nu hit genoteerde, Grammy genomineerde acts, die op grote festivals geboekt worden.

 

Toen The Mulligan Brothers samen hun 'second chance' band begonnen (begin 2013), was het met het wederzijdse begrip dat de muziek eerst kwam. Ze wilden hun originele muziek spelen en carrière maken zonder hun ziel te verkopen. De band was bereid een risico te nemen door hun originele muziek te spelen en langzaam, methodisch te starten met het opbouwen van een fan basis, wetende dat geld schaars zou zijn en faam een onwaarschijnlijke bedgenoot.

 

De Mulligan Brothers zingen en spelen over alles wat ze meemaken op een voor iedereen herkenbare manier.

 

Melody Duncan: zang, viool

Ross Newell: zang, akoestische gitaar

Greg DeLuca: zang, drums

Ben Leininger: zang, staande ‘koffer’ bass 

Alles van The Mulligan Brothers

The Mulligan Brothers

The Mulligan Brothers

Via Portland

CD digi | 2016
Leverbaar

Bestel € 20,00
The Mulligan Brothers Bestel € 20,00

Nieuws over The Mulligan Brothers

Mulligan Brothers op radio 1 en live in het land

dinsdag, 25 oktober 2016

The Mulligan Brothers zijn afkomstig uit Mobile, Alabama, en maken americana, alternative country, folk en blues. Ze zingen en spelen over alles wat ze meemaken. Luister hier naar een prachtig fragment, dat gisteravond op Radio 1 in "Met het oog op morgen" te horen was. Meer horen? Dat kan! Vanaf va... Lees meer
meer nieuws