Asarela Reli-Pop, Belgie

Asarela D'Arpino (geboren op 7 maart 1991) is een Belgische aanbiddingsleider en singer-songwriter van hedendaagse christelijke muziek uit Belgisch Limburg.

 

Haar eerste album 'I Believe' kwam in december 2020 uit.

In 2009 ontmoette Asarela haar man Michel Artoos. In 2010 zijn ze getrouwd. Samen hebben ze twee prachtige kinderen, Ifrahim en Chanault.

 

Asarela groeide op in Limburg, België in een liefdevol christelijk gezin. Ze werd altijd een wonderkind genoemd. Hoewel haar ouders geen kinderen konden krijgen, gaf God hen na 13 jaar Asarela. 

 

Op 3-jarige leeftijd begon Asarela al haar eigen liedjes en melodieën te creëren in het bijzijn van haar familie. Van jongs af aan hield ze van zingen. Muziek speelde altijd een grote rol in haar leven.

Toen ze 11 jaar oud was, kreeg Asarela steeds meer het verlangen om te groeien in wat ze het liefste deed: zingen! Dus besloot ze wat zanglessen te nemen.

Op 14-jarige leeftijd sloot Asarela zich aan bij een plaatselijke aanbiddingsband en zong 9 jaar met hen. Samen met de aanbiddingsband mocht ze aanbidden in verschillende kerken in België en Nederland. Tegelijkertijd werd ze onderdeel van een christelijke poprockband. Die samenwerking duurde 5 jaar. In 2005 wonnen ze een wedstrijd voor de beste spelende band.

 

In 2006 werd Asarela uitgenodigd om deel te nemen aan een Italiaanse wedstrijd in haar stad. Met het lied dat ze koos ‘un messaggio d’amore’, won ze de publieksprijs én de prijs voor beste lied.

 

In 2007 en 2008 heeft Asarela een zeer moeilijke en donkere periode in haar privéleven doorgemaakt. Ze nam een paar slechte beslissingen en stond op het punt alles op te geven. Ze wist niet echt wat Gods plan met haar leven was. Een jaar lang zong Asarela niet. Niet één keer, niet één noot. Totdat God op een bewuste avond tot haar sprak door middel van een bijbelvers, een vers die ze voor altijd zal koesteren in haar hart. Op dat moment van wanhoop en verdriet, vroeg ze God om een teken. Ze had dringend behoefte aan een aanraking uit de hemel. Toen ze haar bijbel opende, toonde God haar Jeremia 29:11. Want ik weet welke plannen ik voor u heb, 'zegt de Heer,' met deze plannen heb ik uw geluk voor ogen, niet uw ongeluk. Ik wil u weer een toekomst en nieuwe hoop geven. Deze vers bracht haar geest weer tot leven. Ze gaf zich die avond weer over aan de Heer en verklaarde dat haar stem vanaf die dag alleen maar zal zingen over de goedheid en trouw van God.

 

In 2012 ging ze op zendingsreis naar Roemenië om de mensen daar te helpen. Ze deed ook een aantal aanbiddingsavonden.

Op 22-jarige leeftijd werd Asarela geconfronteerd met een groot verlies. Het overlijden van haar mama. In haar verdriet en rouw zocht ze God en vond ze troost bij Hem. Het hielp haar enorm om haar gevoelens neer te schrijven en die te verwerken in melodie, muziek en zang.

In de daaropvolgende jaren begon God te spreken en Zichzelf duidelijker te openbaren aan Asarela. Gods plan en visie voor haar leven kregen vorm en groeiden. Zeven jaar lang diende Asarela als aanbiddingsleider in de kerk waar ze deel van uitmaakten. In februari 2016 begonnen zij en haar man hun kerk Worship & Grace. Terwijl ze samen de kerk leiden, is Asarela ook de aanbiddingsleider in de kerk. Daarnaast wordt Asarela vaak gevraagd om de aanbidding te leiden op christelijke evenementen zoals conferenties en kerkdiensten.

 

Op een profetische dag in 2019 kwam ze in contact met een echtpaar die haar hoorde zingen. Zij zagen de potentie in haar en hieruit groeide het idee om een album op te nemen. In december 2020 bracht Asarela eindelijk haar eerste volledige album uit genaamd I Believe.

 

Het is haar hartsverlangen om te zien hoe een generatie door middel van muziek en aanbidding tot Jezus wordt geleid.

Alles van Asarela

Asarela

Asarela

I Believe

CD | 2021
Leverbaar

Bestel € 20,00

Nieuws

STEF BOS IN AHOY

donderdag, 6 mei 2021

Niet eerder stond Stef in Ahoy. Maar nu, nu er een einde komt aan een periode waarin zo weinig gespeeld kon worden maar zoveel gebeurd, is het tijd voor feest! Een feest met strijkers en blazers, een feest van ontroering en optimisme. Een reis door een repertoire van 30 jaar. Van de Beste Zangers na... Lees meer

MAX Pub Quiz

woensdag, 13 januari 2021

Aanstaande vrijdag wordt de aflevering van MAX PubQuiz met Stef Bos als barman uitgezonden. Op NPO 1 om 21u30. Presentatie Sybrand Niessen ...en er is livemuziek onder leiding van Jan Rietman. De pubquiz blijft in Nederland razend populair. Ook in coronatijd wordt er door jong en oud veel online ges... Lees meer

In een ander licht 2019 - nieuwe versies en liedjes

woensdag, 18 december 2019

Tijdens het jubileumconcert van 10 jaar In een ander licht, vertolkte Stef Bos de liedjes in 'terug naar de bron'versies met René va Mierlo-gitaren, Ton Snijders toesten en het SunSunSun strijkkwartet in nieuwe arrangementen van Steven Cornillie. De nieuwe audioversie, waaronder ook twee nieu... Lees meer
meer nieuws