Leonard Lasry Frankrijk

LASRY deed veel hipster-achtige projecten, zoals producties voor het huis van Dior en de couturier Hervé Léger, hij componeerde verschillende filmmuziek, maar produceerde ook Jay Jay Johanson & Marie France.

Léonard werd 25 jaar geleden geboren in Parijs. Heel jong ontdekte hij de piano en gaat op zoek naar melodietjes. Hij ontwikkelt zich puur op instinct en sensaties.  Vanaf zijn 16e schrijft en componeert hij en gaat op zoek naar een persoonlijke stijl.

Vandaag de dag heeft Léonard, ondanks zijn jonge leeftijd, een zeer succesvol repertoire. Hij componeert, schrijft en voert zijn eigen liedjes uit. Gedeeltelijk geïnspireerd door haar eigen verhaal, zijn de liedjes vaak vrolijk, soms ook melancholisch. De jazzy ritmes van de artiest dienen echter altijd de zoetheid van het leven.

In de winter van 2005 deed hij een voorstelling met Zouzou, een icoon uit de jaren zestig. Hij werd ook uitgenodigd om deel te nemen aan een concert dat werd gegeven in het kader van het 60 jarige jubileum van de VN.

In 2006 componeerde Léonard de soundtrack voor de korte film The Voice. De film is geregisseerd door Karine Dessale en geproduceerd door Christian Fechner-films (Les Bronzés, L'antidote.)

Eind 2006 bracht Léonard zijn eerste album uit, getiteld “Des illusions”. De schijf bevat 13 titels, waaronder 2 duetten, "Le cou lavé" met Véronique Bossa en "Du desire at the fingertips" met Marie France, mythische muze en subtiele zangeres van wie kenners houden. Spot, humor en elegantie zijn aanwezig op dit album dat je niet mag missen. Het eerste fragment van het album is "Surprise Box", een track waarop Léonard het publiek uitnodigt om zijn frisse en originele universum te ontdekken.

Alles van Leonard Lasry

Leonard Lasry

Leonard Lasry

Au Hasard Cet Espoir

CD digi | 2021
Leverbaar

Bestel € 18,00
Leonard Lasry

Leonard Lasry

Au Hasard Cet Espoir

vinyl LP | 2021
Leverbaar

Bestel € 28,00

Nieuws

BOS 13 april 2024 bij Weekwatchers, VRT2 8-10u

donderdag, 4 april 2024

Op zaterdag 6 en 13 april zet kunstenhuis Z33 in Hasselt de deuren open voor Ruben Van Gucht en zijn Weekwatchersgezelschap. Van daaruit overloopt hij tussen 8 en 10 de grote en kleine actualiteit van de week: welk nieuwsfeit(je) is de gast opgevallen of heeft die persoon verbaasd, ontroerd of wakke... Lees meer

Eenmalig laatste BITTERLIEF concert

dinsdag, 26 september 2023

Op 20 december 2023 nog eenmaal een BITTERLIEF concert met Tom Vanstiphout – gitaren, Marc Bonne – drums, Bart Van Caenegem – toetsen, Evert Verhees – bas. Het zal weer een wonderlijke avond worden met de muzikanten waarmee de cd BITTERLIEF is opgenomen. In het Kursaal &ndash... Lees meer

Stef in VOLLE ZALEN en bij Bert OP5

vrijdag, 3 maart 2023

Kort voor de release van het Bitterlief album zal er ook nog op 15 maart 2023 om 20u25 bij de AVROTROS in het programma Volle Zalen op NPO2 een tv portret te zien zijn over Stef Bos in het programma Volle Zalen. Hij geeft een mooi en uitgebreid beeld van zijn leven en werken in Kaapstad en Zuid-Afri... Lees meer
meer nieuws