Leonard Lasry Frankrijk

LASRY deed veel hipster-achtige projecten, zoals producties voor het huis van Dior en de couturier Hervé Léger, hij componeerde verschillende filmmuziek, maar produceerde ook Jay Jay Johanson & Marie France.

Léonard werd 25 jaar geleden geboren in Parijs. Heel jong ontdekte hij de piano en gaat op zoek naar melodietjes. Hij ontwikkelt zich puur op instinct en sensaties.  Vanaf zijn 16e schrijft en componeert hij en gaat op zoek naar een persoonlijke stijl.

Vandaag de dag heeft Léonard, ondanks zijn jonge leeftijd, een zeer succesvol repertoire. Hij componeert, schrijft en voert zijn eigen liedjes uit. Gedeeltelijk geïnspireerd door haar eigen verhaal, zijn de liedjes vaak vrolijk, soms ook melancholisch. De jazzy ritmes van de artiest dienen echter altijd de zoetheid van het leven.

In de winter van 2005 deed hij een voorstelling met Zouzou, een icoon uit de jaren zestig. Hij werd ook uitgenodigd om deel te nemen aan een concert dat werd gegeven in het kader van het 60 jarige jubileum van de VN.

In 2006 componeerde Léonard de soundtrack voor de korte film The Voice. De film is geregisseerd door Karine Dessale en geproduceerd door Christian Fechner-films (Les Bronzés, L'antidote.)

Eind 2006 bracht Léonard zijn eerste album uit, getiteld “Des illusions”. De schijf bevat 13 titels, waaronder 2 duetten, "Le cou lavé" met Véronique Bossa en "Du desire at the fingertips" met Marie France, mythische muze en subtiele zangeres van wie kenners houden. Spot, humor en elegantie zijn aanwezig op dit album dat je niet mag missen. Het eerste fragment van het album is "Surprise Box", een track waarop Léonard het publiek uitnodigt om zijn frisse en originele universum te ontdekken.

Alles van Leonard Lasry

Leonard Lasry

Leonard Lasry

Au Hasard Cet Espoir

CD digi | 2021
Leverbaar

Bestel € 18,00
Leonard Lasry

Leonard Lasry

Au Hasard Cet Espoir

vinyl LP | 2021
Leverbaar

Bestel € 28,00

Nieuws

STEF BOS IN AHOY

donderdag, 6 mei 2021

Niet eerder stond Stef in Ahoy. Maar nu, nu er een einde komt aan een periode waarin zo weinig gespeeld kon worden maar zoveel gebeurd, is het tijd voor feest! Een feest met strijkers en blazers, een feest van ontroering en optimisme. Een reis door een repertoire van 30 jaar. Van de Beste Zangers na... Lees meer

MAX Pub Quiz

woensdag, 13 januari 2021

Aanstaande vrijdag wordt de aflevering van MAX PubQuiz met Stef Bos als barman uitgezonden. Op NPO 1 om 21u30. Presentatie Sybrand Niessen ...en er is livemuziek onder leiding van Jan Rietman. De pubquiz blijft in Nederland razend populair. Ook in coronatijd wordt er door jong en oud veel online ges... Lees meer

In een ander licht 2019 - nieuwe versies en liedjes

woensdag, 18 december 2019

Tijdens het jubileumconcert van 10 jaar In een ander licht, vertolkte Stef Bos de liedjes in 'terug naar de bron'versies met René va Mierlo-gitaren, Ton Snijders toesten en het SunSunSun strijkkwartet in nieuwe arrangementen van Steven Cornillie. De nieuwe audioversie, waaronder ook twee nieu... Lees meer
meer nieuws