Info

Algemene Voorwaarden

Allereerst willen wij u attenderen op het feit dat Trip Around The World alles op alles zal zetten om uw bestelling zo snel en goed mogelijk af te wikkelen. Wanneer u een bestelling plaatst via Trip Around The World geeft u daarmee aan op de hoogte te zijn van onze Algemene Voorwaarden.

Prijzen
Alle op de site vermelde prijzen zijn vrijblijvend, Trip Around The World behoudt zich het recht om prijzen op elk moment aan te passen zonder vermelding van reden. De getoonde prijzen op de site zijn altijd in euro’s en altijd inclusief BTW en in de Benelux inclusief verzendkosten. Voor overige landen binnen Europa en landen buiten Europa worden extra verzendkosten berekend. Zie verzendkosten.
 

Bestelling en levering
Wij nemen alleen bestellingen in behandeling die van te voren betaald zijn. Alle goederen worden zo snel mogelijk geleverd. De door Trip Around The World opgegeven levertijden zijn altijd een indicatie, gebaseerd op de informatie die wij krijgen van onze verschillende leveranciers. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen (tijdelijk) niet voorradig zijn, de levertijd kan dan met enkele dagen oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip. We proberen het te voorkomen, maar mocht een artikel onverhoopt toch niet meer leverbaar zijn, dan kunt u kiezen uit de opties om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen of om een ander artikel van dezelfde waarde te bestellen.

Klachten
Wanneer u klachten heeft over Trip Around The World, zoals de beschadiging van een product, of een pakje dat niet is bezorgd, neem dan contact met ons op via info@triparoundtheworld.nl Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. 

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld. Trip Around The World gebruikt uw gegevens niet voor andere doeleinden dan het afleveren van uw bestelling. Wij geven uw gegevens niet door aan derden. U kunt bij uw bestelling aangeven of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen. We gebruiken uw emailadres dan enkel voor de verzending daarvan. U kunt bij ontvangst van de nieuwsbrief altijd aangeven dat u de nieuwsbrief erna niet meer wilt ontvangen.

Bestellen vanuit het buitenland
Hoewel wij een Nederlands bedrijf zijn, kunt u natuurlijk ook bestellen vanuit het buitenland. Voor Nederland en Belgie zijn de prijzen incusief, voor landen binnen Europa komt er een bedrag van €2,- bij en voor de rest van de wereld is het €4,-. Zie verzendkostenBetalen via Paypal (met creditcard en normale bankrekening) of via een SEPA betaling (binnen Europa) zijn hierbij mogelijk.

Bedrijfsgegevens
Trip Around The World is onderdeel van Coast Company VOF.

 

Trip Around The World 
Dr. J. Röntgenlaan 6
3723 LB Bilthoven
Telefoonnummer: +31-30-2251373
Emailadres: info@triparoundtheworld.nl

KvK-nummer: 30193032
BTW-identificatienummer: NL8128.13.091.B01
Rekeningnummer: 4775.28.201
IBAN: NL95ABNA0477528201

Nieuws

Lameirinhas op radio en tv

vrijdag, 12 januari 2018

Fernando Lameirinhas heeft een nieuwe CD en theatervoorstelling onder de titel "7". Te zien op radio en tv: Zondag 14 januari 2018 bij Podium Witteman, 18u05 op NPO 2, dinsdag 23 januari gaat bij Volgspot, 20-22u00 op Radio 5 & donderdag 25 januari bij Tijd voor MAX, 17u10 op NPO 1. Lees meer

Big Pete & A.J. Plug op tour met Johan Derksen

maandag, 8 januari 2018

Johan Derksen Keeps The Blues Alive Neemt u mee naar begin jaren zestig Na de succesvolle theatershow Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop, die in meer dan honderd theaters is gespeeld, komt de flamboyante tv-persoonlijkheid met een nieuw programma over zijn passie: de blues. Johan Derksen K... Lees meer

Lieven Tavernier bij Taalstraat Frits Spits

vrijdag, 10 november 2017

In zijn nieuwe boek De Standaards van Spits , deel II, is Frits Spits bij de beschrijving van De Fanfare van Honger en Dorst uitgebreid ingegaan op het werk van Lieven Tavernier. Spits vind wat Lieven heeft gemaakt van een adembenemende schoonheid en heeft Tavernier uitgenodigd in zijn radioprogramm... Lees meer
meer nieuws