Info

Algemene Voorwaarden

Allereerst willen wij u attenderen op het feit dat Trip Around The World alles op alles zal zetten om uw bestelling zo snel en goed mogelijk af te wikkelen. Wanneer u een bestelling plaatst via Trip Around The World geeft u daarmee aan op de hoogte te zijn van onze Algemene Voorwaarden.

Prijzen
Alle op de site vermelde prijzen zijn vrijblijvend, Trip Around The World behoudt zich het recht om prijzen op elk moment aan te passen zonder vermelding van reden. De getoonde prijzen op de site zijn altijd in euro’s en altijd inclusief BTW en in de Benelux inclusief verzendkosten. Voor overige landen binnen Europa en landen buiten Europa worden extra verzendkosten berekend. Zie verzendkosten.
 

Bestelling en levering
Wij nemen alleen bestellingen in behandeling die van te voren betaald zijn. Alle goederen worden zo snel mogelijk geleverd. De door Trip Around The World opgegeven levertijden zijn altijd een indicatie, gebaseerd op de informatie die wij krijgen van onze verschillende leveranciers. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen (tijdelijk) niet voorradig zijn, de levertijd kan dan met enkele dagen oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip. We proberen het te voorkomen, maar mocht een artikel onverhoopt toch niet meer leverbaar zijn, dan kunt u kiezen uit de opties om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen of om een ander artikel van dezelfde waarde te bestellen.

Klachten
Wanneer u klachten heeft over Trip Around The World, zoals de beschadiging van een product, of een pakje dat niet is bezorgd, neem dan contact met ons op via info@triparoundtheworld.nl Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. 

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld. Trip Around The World gebruikt uw gegevens niet voor andere doeleinden dan het afleveren van uw bestelling. Wij geven uw gegevens niet door aan derden. U kunt bij uw bestelling aangeven of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen. We gebruiken uw emailadres dan enkel voor de verzending daarvan. U kunt bij ontvangst van de nieuwsbrief altijd aangeven dat u de nieuwsbrief erna niet meer wilt ontvangen.

Bestellen vanuit het buitenland
Hoewel wij een Nederlands bedrijf zijn, kunt u natuurlijk ook bestellen vanuit het buitenland. Voor Nederland en Belgie zijn de prijzen incusief, voor landen binnen Europa komt er een bedrag van €2,- bij en voor de rest van de wereld is het €4,-. Zie verzendkostenBetalen via Paypal (met creditcard en normale bankrekening) of via een SEPA betaling (binnen Europa) zijn hierbij mogelijk.

Bedrijfsgegevens
Trip Around The World is onderdeel van Coast Company

 

Trip Around The World 
Dr. J. Röntgenlaan 6
3723 LB Bilthoven
Telefoonnummer: +31 (0) 6 24 93 92 09
Emailadres: info@triparoundtheworld.nl

KvK-nummer: 65712951
BTW-identificatienummer: NL001293065B63
IBAN: NL95ABNA0477528201

Nieuws

STEF BOS IN AHOY

donderdag, 6 mei 2021

Niet eerder stond Stef in Ahoy. Maar nu, nu er een einde komt aan een periode waarin zo weinig gespeeld kon worden maar zoveel gebeurd, is het tijd voor feest! Een feest met strijkers en blazers, een feest van ontroering en optimisme. Een reis door een repertoire van 30 jaar. Van de Beste Zangers na... Lees meer

MAX Pub Quiz

woensdag, 13 januari 2021

Aanstaande vrijdag wordt de aflevering van MAX PubQuiz met Stef Bos als barman uitgezonden. Op NPO 1 om 21u30. Presentatie Sybrand Niessen ...en er is livemuziek onder leiding van Jan Rietman. De pubquiz blijft in Nederland razend populair. Ook in coronatijd wordt er door jong en oud veel online ges... Lees meer

In een ander licht 2019 - nieuwe versies en liedjes

woensdag, 18 december 2019

Tijdens het jubileumconcert van 10 jaar In een ander licht, vertolkte Stef Bos de liedjes in 'terug naar de bron'versies met René va Mierlo-gitaren, Ton Snijders toesten en het SunSunSun strijkkwartet in nieuwe arrangementen van Steven Cornillie. De nieuwe audioversie, waaronder ook twee nieu... Lees meer
meer nieuws